4 Temmuz 2012 Çarşamba

Hızlı zayıflama yöntemleri /Luna Slim

UYKUDA ZAYIFLAMA YÖNTEMLERİ (LUNA SLIM)



LUNA SLIM NEDİR ! NASIL ÇALIŞIR?
Vücudumuzun çoğu su ile kaplıdır.Tüm vücut sıvıları gibi Ay'ın doğrudan etkisi altındadır

LUNA SLIM in bileşenlerinde "Ay" olarak adlandırılan bitkiler kilo vermeyi etkiler.
Kullanıldığı andan itibaren  LUNA SLIM, aktif bariyerleri kırarak, ayın farklı evreleri osmoza girer ve yağları yerinde yakar.
Hızlı bir şekilde selülitleri yok eder, yağ yataklarını kaldırır ve ekstra olan tüm yağ hücrelerini doğal yollardan yok eder.

                             LUNA SLIM , 2 belirli bitki son derece tamamlayıcılık içerir:
1. Sandaroz Sakızı (güçlü yağ yakıcı ve iştah önleyici). Serotonin oranı eylem (nörotransmitter) hipotalamus obezitede temel birçok olgudan sorumlu troid hormonlarını uyarır ve etkiler.
2. Aspir (şeker yok edici) herhangi bir yan etkisi olmadan kalori alımını azaltmak için doğal bir şekilde, bağırsaklarda doğrudan hareket eden molekül ile şeker emilimini sağlar.




HEPSİ BUKADAR MI?

Hayır dahası var Luna Slim aynı zamanda mate içerir. Bu şekilde, vücut yağ ve kas kitlesi artışı azalır, LDL (kötü) kolestrol ortadan kalkar ve HDL (iyi) yardımcı olur, şeker hastalığını önler, selülitleri sıkıştırır, egzersiz yapılmadan kas yeniden tasarlanır. Bu eylem, gün boyunca gün ışığı süresine uzanır Luna Slim yoğunlaştırmaya olanak sağlar ve "yağ emen" etkisi sağlar uyanışı takip eden 12 saat içinde kaslar çalışır ve bu bütün günü kapsamaktadır.

 Luna Slim ile uyuyarak kilo verin! 5 Gecenin Sonunda 10 kilo verin

Luna Slim in sonuçlarına inanamayacaksınız.Siz uyurken o çalışacak.Luna Slim "yağı emip bitirir" etkileri ilk gecenin sonuna kadar devam eder.



 %100 Etkili ve  %100 Kalıcı!
Herşeyi yaptınız ve kilo veremediniz mi? Luna Slim ile gün içinde ne yerseniz yiyin gece uyurken zayıflayacaksınız,hızlı ve etkili şekilde kilo vereceksiniz.

LUNA SLİM NASIL KULLANILIR ?
Ana yemeklerden önce 2 kapsül Luna Slim alın. Başka kilo kaybı sağlayan ürünlerden 1000 kez daha etkili, Luna Slim kelimenin tam anlamıyla boşlukları ve yağ tabakalarını (lokal olarak ortak) uyku sırasında yemektedir. Ertesi sabah, aynaya bakın! Vücudunuzun ne kadar esnek ve uyumlu olduğunu çıplak gözle görün.

5 Gün içinde selülit ve yağlarınızdan 10 kilo kadar kaybedeceksiniz!
Evet. sadece birkaç gece içinde tüm yağ yatakları kaybolur. Uyluklarda refine edilir ve modellenir. Sizin dar kalçalarınız, hayatınızı daha belirgin hale getirir. Tüm kilolarınız siz kıpırdamadan, sihir gibi yok olur! 5 günde Luna Slim mükemmel bir çizgi vermek için yeterlidir, yağ veya deforme görünüm bir iz bırakmadan yok olur. Nihayet yüksek, sert ve katı her zaman hayal ettiğiniz kalçaya sahip olacaksınız. Siz düz bir karına, heykel gibi ince kollara sahip olursunuz. Yüzünüz, sadece bir bütün olarak 20 yaşından daha genç görünüceksiniz!...


ÜRÜN HAKKINDAKİ YORUMLARI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN


                      ÜRÜNÜN RESMİ SATIŞ SİTESİ İÇİN ALTTAKİ BUTONA BASIN
                                    



1 yorum:

  1. yönlendirdiğiniz sipariş sitesinden işlem yapamıyoruz nerden temin edebiliriz

    YanıtlaSil